Judith Klopper

Ik ben Judith Klopper en Fysiotechnique is mijn levenswerk. De basis voor mijn werk is mijn eigen plezier in bewegen. Fascinatie voor de bewegende mens, maakt dat ik mensen graag help weer vrij en zonder klachten te bewegen, zodat ze zich blij voelen en weer kunnen doen wat ze graag doen.

Ik geloof sterk dat de mens fysiek tot veel meer in staat is dan hij zelf vaak denkt. Juist door veel te denken, voel je minder en dat staat herstel soms in de weg. Minder denken en het lichaam meer laten spreken geeft nieuwe mogelijkheden om vrij en met plezier te leven en bewegen.

Zo heb ik dit zelf aan den lijve ondervonden. Door intensief en intelligent lichaamswerk te beoefenen voelt mijn lichaam ontspannen, vrij en sterk. Ik luister veel beter naar mijn lichaam dan vroeger, toen ik wedstrijdatlete was en altijd maar door ging. Toch heeft mijn sportcarrière mij ook veel gebracht. Het heeft mij gevormd als mens en als fysiotherapeute.

Ik zie het als mijn missie om andere mensen te laten voelen waar hun lichaam toe in staat is. Dit kan bijvoorbeeld betekenen volledig herstel van een langdurige klacht of blessure, de dagelijkse dingen blijven doen ondanks een chronische klacht of werken aan een duurzaam fit en gelukkig leven.

Leven is bewegen! Ik help je graag dit zo fit en zorgeloos mogelijk toe doen.