Contact met Fysiotechnique fysiotherapie fysiotherapeut Amsterdam Bos en Lommer
Fysiotherapie Fysiotechnique betaling en vergoeding fysiotherapeut Amsterdam Bos en Lommer
fysiotherapie fysiotherapeut Amsterdam fysiotechnique Bos en Lommer
Fysiotechnique fysiotherapie behandelingen Amsterdam Bos en Lommer Judith Klopper
Fit In Training fit worden door trainen met fysiotherapeut in Amsterdam
Tarieven Fysiotechnique fysiotherapie Amsterdam Bos en Lommer
Fysiotechnique fysiotherapie over Judith Klopper fysiotherapeut in Amsterdam Bos en Lommer
Contact met Fysiotechnique fysiotherapie fysiotherapeut Amsterdam Bos en Lommer


Wil je een afspraak maken? Mail me dan via het contactformulier of bel me op. Het kan zijn dat ik aan het werk ben en je mijn antwoordapparaat treft. Laat dan je naam en nummer achter en ik bel jou.


De eerste afspraak duurt een uur. Tijdens het intakegesprek hoor ik graag jouw verhaal om er achter te komen waar je last van hebt, wie jij bent en waarom je mijn hulp inschakelt.


Vervolgens doe ik onderzoek. Dit kan ik op verschillende manieren doen en is afhankelijk van jouw klacht(en). Ik bekijk hoe jij beweegt en onderzoek waarom je dit zo doet.


Daarna bespreken we de uitkomst van het onderzoek en stel ik je mijn plan van aanpak voor. Als je besluit dat je ervoor wilt gaan dan starten we meteen de behandeling.


Ik informeer je zo goed mogelijk over de duur van het behandeltraject, de frequentie van behandeling en de kosten/vergoeding. Exacte aantallen zijn moeilijk te bepalen bij mensenwerk, maar ik kan je wel helder het behandelverloop beschrijven, dat zeker een indicatie geeft.


De vervolgafspraken duren 30 minuten. Neem graag bij elke afspraak 2 handdoeken mee en bij de eerste afspraak ook een legitimatie en eventueel je verzekeringspas. Sportkleren zitten prettiger bij het oefenen, maar zijn niet altijd nodig. Ik zal je aangeven als het nodig is ze mee te nemen.

Hoe helpt Fysiotechnique jou?

Fysiotechnique praktijk voor een fit leven

Afspraak en Intake

Behandeling

Al naar gelang het beste is voor jouw herstel zal ik op de bank behandelen of gaan we gericht bewegen.


Voorwaarde om te gaan bewegen is dat je voelt wat je aan het doen bent. Door pijn of stijfheid kan dit gevoel verstoord zijn geraakt. Ik gebruik dan diepe massage technieken om de spierspanning af te laten nemen en de doorbloeding te stimuleren. Ik schud het aangedane spierweefsel als het ware wakker.


Als je lichaam klaar is om te gaan bewegen, leer ik je het op de juiste manier aan te spreken, wat essentieel is voor goed herstel. Je moet weer leren voelen dat je de juiste spieren gebruikt op het juiste moment. Compensatie zal dan niet meer nodig zijn waardoor je natuurlijker, vrijer en vooral pijnvrij kan bewegen. Ik zet hierbij oefenvormen uit Mobilizing awareness ® in.


Ben je je eenmaal bewust van het gebruik van de juiste spieren dan vertaal ik dit, indien nodig, naar andere oefeningen die meer gericht zijn op kracht en of uithoudingsvermogen. Je bootst hiermee handelingen na die in je dagelijks leven of tijdens sporten niet lekker lopen, zodat ze daarna makkelijker gaan.


Ik vind het belangrijk dat je begrijp wat er gebeurt tijdens een behandeling, voor een beter resultaat. Ik leg daarom veel uit en vragen zijn altijd welkom.


Om je herstel de bevorderen geef ik regelmatig eenvoudige oefeningen mee om thuis te doen. Deze ondersteunen de behandeling en versnellen het herstelproces.


Soms is het nodig om je (terug) te sturen naar de huisarts of naar een andere zorgverlener. Ik heb een uitgebreid netwerk en kan je dus zo gericht mogelijk doorsturen.


Langdurige (chronische) en complexe klachten vind ik een uitdaging. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Ik help je graag om hier achter te komen.

Roelantstraat 1A

1056 ES  Amsterdam


Tel. 020-3377342

info@fysiotechnique.nl

privacyverklaring